Formulari de cerca

  • FESTES PATRONALS
LES FESTES PATRONALS I SETMANA CULTURAL DEL REAL DE GANDIA, TOT UN ÈXIT
El passat 6 d'agost van acabar les Festes Patronals i la Setmana Cultural que van tindre començament el 28 de juliol en el Real de Gandia. Han sigut dies plens d'actes religiosos, activitats i espectacles que van ser tot un èxit quant a assistents.
8/08/2017
Les festes van començar amb la primera festa dels quintaes, en la que més de 850 veïns van participar en la cercavila i van acudir al posterior sopar i orquestra, on es van rifar regals per al públic. En els pròxims dos dies van tindre lloc les festes del Roser i Sants de la Pedra.

D'altra banda, la Setmana Cultural també va ser tot un èxit d'assistència i participació ciutadana en activitats com el concert de la Gorgera de Dolçainers i Tabaleters del Real, de la Va unir Musical del Real de Gandia i del Comboi, la I Cursa d'Orientació, activitats i tallers per a xiquets i xiquetes i el monòleg d'Eugeni Alemany el 3 d'agost a què van assistir més de 500 persones.

Els tres dies posteriors va començar la segona part de les Festes en honor a la Divina Aurora, el Crist de l´Empar i la Mare de Déu. Més avant va tindre lloc la festa de la patrona del Real on es van desenrotllar diferents actes com esmorzar per a 430 persones, parc aquàtic, missa, processó, castell de focs artificials, sopar i correfocs amb més de 300 persones.

Tant assistents com organitzadors destaquen el bon ambient que va haver-hi en cada un dels actes i es van mostrar satisfets per l'èxit de les festes.

  • FESTES PATRONALS
  • FESTES PATRONALS