Formulari de cerca

Informació

L'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local és una entitat de caràcter municipal, amb l'objectiu de millorar les possibilitats d'ocupació, formació i desenvolupament en el nostre municipi.

Els àmbits on treballa l'Agencia són:

 1. -Orientació i Intermediació Laboral.

 2. -Borsa de treball.

 3. -Formació Ocupacional i Contínua.

 4. -Assessorament Empresarial.

 5. -Comerç i Indústria.

 6. -Foment de l'Associacionisme .

 7. -Projectes Europeus.

 8. -Oci, cultura, joventut i esport.

 9. -Recerca, Elaboració, Sol·licitud i Gestió de tot tipus d'ajudes, subvencions i projectes relacionats amb l'àmbit d'actuació.

 10. -Qualsevol altra acció que promocione al municipi i ajude a impulsar el seu desenvolupament econòmic.

 

L'Agència de Desenvolupament Local de El Real de Gandia, es troba situat a les oficines del mateix Ajuntament, situat a Parroco Berenguer, nº14.

 1. TELÈFON: 96 296 58 72

 2. EMAIL: aedl@elrealdegandia.org

 3. HORARI: -

 

L'AODL és un servici que porta a terme projectes d'interès per al municipi i els seus habitants, fonamentats i dissenyats per a aconseguir millorar la qualitat de vida en la localitat.

Servicis que presta l'A.O.D.L al ciutadà:

 1. -Inserció Laboral.

 2. -Orientació y Assessorament cap la inserció laboral.

 3. -Base de dades local de demandants d'ocupació.

 4. -Conexió amb la Xarxa d'Ocupació Comarcal.

 5. -Publicació d'Ofertes d'Ocupació de la comarca en l'Ajuntament.

 6. -Informació sobre accés a cursos de formació per a l'ocupació: TFILs, PGS, FPO, TE, etc.

 7. -Recursos comarcals.

 8. -Formació en NTIC.

Font de la informació: 

Documentació de AODL

Font de la informació: 

Ací trobara tots els documents adjunts relacionats amb la secció d'AODL que es publiquen a l'Ajuntament d'El Real de Gandia.

Llistat de noticia

  Anunci de l'Ajuntament del Real de Gandia sobre bases i convocatòria per a cobrir una plaça d'oficial d'oficis múltiples mitjançant concurs-oposició per promoció interna
  27/10/2017
  Coneix els nous cursos provisionals del SERVEF per al pròxim període formatiu. Bon dia. Adjuntem llistats provisionals dels cursos per a DESOCUPATS I OCUPATS en esta nova convocatòria, com podrà observar en l'arxiu CURSOS SERVEF apareixen al final del document els cursos dirigits a col·lectius de risc d'exclusió social, si teniu usuaris interessats que es posen en contacte amb nosaltres, encara no coneixem dates d'inici però és imminent. Preguem la seua difusió ja que són titulacions oficials i gratuïts. Moltes gràcies. Disposem de diferents famílies professionals per a que pugues triar el millor curs segons els teus interessos i projectes futurs. Acosta't al terreny laboral, forma't amb els millors i obté una certificació oficial gratuïta.
  25/10/2017
  • CARTELL VALENCIÀ
  L'Ajuntament del Real de Gandia, obri el termini per a presentar les instàncies per a la Dipu et beca per este estiu fins el dia 9 de juny.
  17/05/2017